За блога

Ние сме Павлина Д.Козарова и Димитър Николов, двама дългогодишни пътешественици в света на бизнеса, с много опит, но с винаги свежи идеи.

Създадохме преди повече от 9 години този блог, за да споделяме своите размисли и опит, и да общуваме с мотивирани и мислещи хора, които искат да бъдат успешни в своите бизнес начинания.

Какво ни свързва? Ние сме технологични по призвание, комуникатори по рождение, работохолици и не на последно място – майка и син 🙂

Нашите статии

Съдържанието, публикувано в този блог, е под Creative Commons лиценз.

Чувствайте се свободни да го споделяте, използвате и разпространявате каквото желаете, под единственото условие да предоставите обратен линк към блога.

Всеки от вас, който споделя статиите, ни помага да разпространим идеите си, за което сме безкрайно благодарни!

Вашите коментари

Ако през кафе почивката ви харесате някоя от нашите статии, страхотен начин да покажете своята благодарност ще бъде ако изразите своето мнение чрез коментар!

Гледната ви точка е изключително ценна за нас, затова насърчаваме всеки свободно да изрази своето мнение чрез коментарите към всяка публикувана статия. Даваме ви гаранция, че ще приемаме и публикуваме всяко мнение, което вие споделите и което е свързано с тематиката на този блог. Защото мненията и мисълта ни правят уникални и различни.

Но сме длъжни да споделим, че не толерираме грубостта и лошия тон.

Гост блогването

Обикновено ние поемаме инициативата да се свържем с различни личности в бизнеса и бизнес блогосферата. Пълен архив от гост-статиите (статии, съдържащи интервю или съдържание от други блогъри) можете да разгледате в категория Драги гости.

Ако желаете да станете автор в Маркетинг буркан, пишете мейл на един от нас, с радост ще ви отговорим възможно най-бързо. Всеки е свободен да предложи статия със своята гледна точка по една от темите на бизнес блога ни.

Какво търсим?
  • Експертиза – оценяваме, когато наистина разбирате от темата на писане.
  • Информативност – стремим се всеки пост да помага на читателите, предоставяйки им практическа информация за развитието и управлението на техния бизнес.
  • Уеб стил – разбираеми и интересни статии, написани за интернет читателите. Използване на сравнително кратки параграфи, списъци и номерации, както и подзаглавия за разделяне на идеите в съдържанието.

Всеки, който допринесе на блога и разпространи своите идеи с неговата публика, ще получи подробно представяне и линк към своя блог или сайт в написаната от него статия.

Благодарим ви за отделеното време да прочетете тази страница и се радваме, че сте част от читателството на Маркетинг буркан!