Весела Коледа!

Приятели, ето ни за четвърти път заедно за Коледа… Преди да се гмурнем в празниците до забрава, да си пожелаем всичко най-хубаво през Новата 2013 година!

Да се поздравим за всичко, което постигнахме през тази година, която не беше лека, но нали предизвикателствата имат хубавата задача да ни направят по-силни и да подготвят почвата за по-добри дни?

За мен лично  2012 беше точно такава година – на натрупването, преодоляването и преосмислянето…

Дадох всичко от себе си в професионалните проекти, които предприех… толкова всичко, че може би трябваше да си оставя повече време и часове за мен и семейството ми…

Участвах в два предизвикателни book проекта- безплатната е-книга „100 български маркетинг приказки“ и съвместната ни книга за начинаещи предприемачи с Жюстин Томс „Основи на успешния бизнес. Тук и сега“. И двата проекта бяха сред най-хубавите неща, които ми се случиха през тази година!

Разбрах имената на истинските ми приятели и с кого искам да продължавам да работя в бъдеще…

Предприех едно трудно и отдавна необходимо лекуване. Сега се надявам на по-добри дни!

Какво повече от това за една година само?

А следващата? Да я посрещнем с отворени сърца и с очакване за хубави моменти и успехи! Дано да се чувстваме уютно във времето и мястото, в което сме попаднали. И с хората, които вървим заедно по пътя си…

Весела Коледа!

 Коментари

Все още няма коментари.

Твоето мнение

  • Аватар

    ТИ


Comment Arrow
За автора

Pavlina D. Kozarova

Pavlina has worked for 20+ years as marketing specialist and business development manager for several Bulgarian and international IT and consulting firms.