Да пием по един fresh?

Традициите са затова – да се спазват, включително и традициите в блог-пространството 🙂 Поканена от Силва Форест да пия фреш заради това, че съм внесла по някакъв начин свежест в българското блогване, на свой ред искам да споделя фреша с моите блог-приятели.

Eто моите приятели, които са много ценни за мен и с които искам да изпия по един фреш:

1. Димитър Николов

Както знаете, Димитър е мой син и е един от най-добрите ми приятели. Той е основател на един от първите и най-популярни през изминалите няколко години блогове в България – www.kreativen.com, който е вече достойно онлайн издание за бизнес, маркетинг и реклама на иновативната медийна група Mediabit.

Благодаря на Митко за подкрепата му във всичките ми онлайн начинания, които без него нямаше да се реализират. Благодаря му за свежото и успокояващо присъствие в моето майчинско и професионално ежедневие. Благодаря му, че ми повярва и пое по моите стъпки.

Митак, да пием по фреш?

2. Стефан Русев

Стефан е един от най-оригиналните маркетьори онлайн в България. Работи във Варна за компания InDesign, изключително вдъхновен е от възможностите на онлайн маркетинга и е един от най-верните почитатели на блога Маркетинг Буркан. Един от най-добрите ми приятели, макар все още да не се познаваме лично. Е, има и такива ситуации.

Уважавам Стефан заради това, че той постига големи практически резултати в това, което проповядва и защитава онлайн. Днес може много лесно човек да обърка думите и действията. При Стефо има покритие.

Благодаря му затова, че през годините не се възгордя от постиженията си и не забрави да поддържа връзка с мен. Благодаря му искрено за приятелството. Когато си в София, Стефо, задължително се обади – ще пием по един фреш 🙂

3. Стефан Димитров

Стефан ми е колега от ИТ бранша и е известен с блога си Practicalpieces. Много интегилегентен и последователен в професионалния си живот. Сърбят го ръцете за работа, не се подмамва от пари и титли. Ако има работа за вършене – търсете го. Ако търсите някой да ви каже истината – обадете му се. Ако не очаквате подкрепа отникъде – можете да я получите от Стефо.

Стефо, благодаря ти за професионалното и човешко приятелство. Да пием тези дни по един фреш 🙂

Можем да го направим във freshbar или другаде. Важното е да го изпием заедно 🙂

Ако вие тримата искате да продължите черпенето, можете да направите блог-публикация с избраните от вас хора, с които искате да споделите фреша. И да публикувате във фейсбук страницата си линк към мястото, където каните на фреш.Коментари

Все още няма коментари.

Твоето мнение

  • Аватар

    ТИ


Comment Arrow
За автора

Pavlina D. Kozarova

Pavlina has worked for 20+ years as marketing specialist and business development manager for several Bulgarian and international IT and consulting firms.